contact nou
onorarii
link-uri
avocati
domenii
despre
home

Cabinetul de avocatura – Cristian SAPERA isi bazeaza activitatea pe principiile responsabilitatii maxime si confidentialitatii, avand o structura organizata pe principalele domenii ale dreptului ceea ce face posibila acordarea unei asistente complexe si specializate , în acelasi timp, clientelei sale .


Cabinetul de avocatura Cristian SAPERA s-a constituit in 2004 si a fost autorizat conform Legii 51/1995 fiind înregistrat de catre Baroul din Bucuresti.


 “Cristian SAPERA” este unul dintre putinele cabinete de avocati infiintate in Romania, atingand numerosi ani de experienta cu succes în domeniul  litigiilor, activitatilor avocatiale si o profunda cunoastere a aspectelor juridice si de afaceri ale clientilor.


In prezent, cabinetul nostru are o bogata experienta profesionala atat in domeniul litigiilor cat si in cel al consultantei de afaceri, in realizarea de proiecte importante de afaceri, negocieri, atat in sectorul public cat si cel privat.


 Am pus bazele si am asistat pe parcursul anilor a numeroase afaceri de succes pentru multi dintre clientii actuali ai societatii.

Ceea ce ne diferentiaza sunt rapiditatea, intelegerea complexelor probleme de ordin social  si juridic ale clientilor nostrii pentru care oferim servicii specializate de o lunga perioada de timp.